• Beste leden, ouders, verzorgers,

   

  In het kader van de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus informeren wij over de maatregelen die van belang van zijn voor onze vereniging Vesta ’19.

  Uitgangspunt is dat wij hierbij de richtlijnen vanuit het RIVM én van de KNVB volgen. Aangezien de situatie in Brabant specifiek is en het nieuws met de dag kan wijzigen, houden wij dit uiteraard nauwlettend in de gaten.

  Vooralsnog gelden binnen de vereniging de landelijke richtlijnen en die van het RIVM:

  - Heeft u als speler, leider, trainer, ouder of uw kind verkoudsheidsklachten en/of koorts, kom dan niet naar de vereniging en/of laat uw kind thuis. Meld dit bij uw team of team van uw kind;

  - Schud geen handen, houd afstand, hoest/nies in de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Zorg voor een goede handhygiëne. 

  Zijn er daadwerkelijk gevallen van een besmetting met Corona óf een sterk vermoeden hiervan brengt u hiervan dan ook uw team op de hoogte. Er kunnen dan extra maatregelen getroffen worden indien nodig.

  Indien zich wijzigen voordoen dan zullen wij dit communiceren via de website en de verschillende groepsappen.

  De KNVB heeft een algehele afgelasting afgekondigd van het amateur voetbal in Brabant voor komend weekend. Dit betekent dat van alle teams de wedstrijden in dit weekend niet doorgaan. Tevens vervallen ook meteen alle trainingen tot nader bericht.  

  Met sportieve groet,

  Regie groep VESTA'19