• Oprichting

    Vanaf het seizoen 2015-2016 voetbalt de jeugd van SDDL en V.V. Ravenstein samen. Achter de schermen startten we met eerste stappen richting een mogelijke fusie. Via een prijsvraag zochten we naar een  naam, clubkleuren en clubkleding. Na een stemronde kwam daar de naam VESTA uit voort. VESTA betekent VVR En SDDl Totaal Alliantie. De clubkleuren werden zwart en wit en voor de clubkleding stemden we voor de zwart-wit gestreepte shirtjes met zwarte broekjes.

    Vanaf het seizoen 2019-2020 zijn de senioren ook samen gaan voetballen. Daarmee werd de naam compleet! VESTA’19 is de nieuwe naam van onze sportvereniging. Voetbal en korfbal samen onder één naam verder. 

    VESTA’19 heeft ruim 600 leden. We zijn een sportvereniging voor voetbal en korfbal. We hebben 16 jeugdteams en 7 senioren elftallen bij het voetbal (waaronder 1 zaalvoetbalteam). Korfbal telt 5 juniorteams en 2 seniorteams. 

    De beide sportverenigingen blijven nog wel bestaan onder een eigen bestuur en naam. De trainingen en wedstrijden worden verdeeld over de twee sportparken van SDDL en V.V.Ravenstein.