• De beker is intussen alweer begonnen en de 1e wedstrijd zit alweer in de benen. In deze wedstrijd wist VESTA’19 verrassend te winnen van 3e klasser Fc Schadewijk. In de 2e wedstrijd gaat VESTA’19 op bezoek bij MOSA’14. Hou even in de gaten dat de wedstrijd begint om 13.30 uur!!!!!

Voorafgaand aan de 1e wedstrijd was Fc Schadewijk de favoriet. Maar VESTA’19 kwam al snel op voorsprong door een benutte penalty van Jordy de Loijer. Nog voor rust kwam FC Schadewijk op gelijke hoogte. En al had de Osse ploeg meer balbezit, de beste kansen waren voor de thuisploeg. Na de rust werd VESTA’19 steeds beter terwijl Fc Schadewijk steeds slechter ging voetballen. De winnende treffer werd volledig verdiend gemaakt door Jeroen Zegers die een mooie aanval beheerst afrondde.

De andere wedstrijd in de poule ging tussen Ulysses en MOSA’14. Ook hier won de underdog MOSA’14 nipt met 1-0 van de ploeg uit Megen. De Macharen/Oijen combinatie heeft er een paar spelers bij gekregen van TOP 2 en is in deze samenstelling een ploeg waar je niet zomaar van wint. Daar kan Ulysses intussen over mee praten. Het is verder duidelijk dat de winnaar van deze wedstrijd goede zaken doet voor het bereiken van de volgende ronde.

Als laatste toch nog een keer de opmerking dat wie deze wedstrijd wil gaan bezoeken, iets eerder moet vertrekken dan gewoonlijk. De wedstrijd begint namelijk al om 13.30 uur i.p.v. 14.30 uur